alttext test

PERSONVERN

Vi er forpliktet til å beskytte personvernet. Vi vil bare oppbevare, behandle og overføre data som vi samler om deg i samsvar med gjeldende lover.

Referanser i denne personvernserklæringen til "du", "din" eller "dine" skal regnes som referanser til nettstedets bruker. Referanser til "oss" eller "vi" skal regnes som referanser til Hogg Robinson Nordic AS, P.B 6827, St. Olavs plass, N-0130 Oslo. 

HVILKE PERSONOPPLYSNINGER SAMLER VI INN?

Vi kan samle ulike personlige data om deg, inkludert:
  • Opplysninger du gir når du bruker "kontakt oss" funksjonen eller fyller i noen spørsmål eller andre skjemaer på nettstedet (for eksempel navn, e-postadresse og telefonnummer)
  • Hvis du kontakter oss, kan vi ta vare på denne korrespondansen

Du må alltid oppgi nøyaktige data og du samtykker i å oppdatere det som er nødvendig på den måte som angitt nedenfor. Du godtar også at vi antar at dataene du har gitt er korrekte.

HVORDAN VI BRUKER PERSONOPPLYSNINGER

Vi vil bare oppbevare, behandle og overføre de personlige data som er nødvendig for å kunne:

  • Kontakte deg og gi deg informasjon eller tjenester du har bedt om og håndtere alle saker som oppstår som et resultat av denne kontakten. 
  • Muliggjøre et medlem av Hogg Robinson og / eller HRG’s partnernettverk for å kontakte deg og gi deg informasjon eller tjenester du har bedt om og håndtere alle saker som oppstår som et resultat av denne kontakten.

UTLEVERING AV PERSONOPPLYSNINGER TIL TREDJEPARTER

Vi vil ikke overføre eller utlevere dine personlige opplysninger til en tredjepart, unntatt:

  • Til et medlem av Hogg Robinson Group eller HRGs partnernettverk som nevnt ovenfor.
  • Der det er nødvendig for å behandle saker som oppstår fra din bruk av nettstedet og din kontakt med oss.
  • Til en fremtidig kjøper av hele eller deler av Hogg Robinson Group, og i det usannsynlige tilfellet at vi er pålagt å gjøre det: (a) ved dom eller andre lovlige / regulatoriske krav, eller (b) for å beskytte våre rettigheter / eiendom, våre kunder og / eller deres ansatte. 

DITT SAMTYKKE

Ved å gi personlige data mens du bruker dette nettstedet samtykker du til at vi, Hogg Robinson Group og medlemmer av HRG’s partnernettverk, lagrer, behandler og overfører (både innenfor og utenfor EØS-området) dine personlige data (inkludert ev. sensitive personopplysninger) som er nødvendig for oss for å gi deg mulighet til å bruke området og for de formål som er beskrevet i denne personvernserklæringen.

STATISTIKK OG MARKEDSFØRING

Ved å bestille en reise hos oss godkjenner du samtidig at vi bruker opplysningene du oppgir til interne statistikker og markedsføring. Kontakt oss om du ønsker at vi skal ta deg bort fra vår kundedatabase, eller meld deg av via link i vårt nyhetsbrev.       

GENERELT

Oppbevaring av personopplysninger

Vi har bare lov til å beholde dine personlige data så lenge det er nødvendig av hensyn til formålet med behandlingen. Vi vil slette persondata etter en passende tid, og hvis du ikke har brukt stedet en stund, må du skrive inn dine personlige data på nytt.

Endringer i våre retningslinjer for personvern

Vi kan endre denne personvernpolicy fra tid til annen uten forvarsel, og vil publisere de oppdaterte retningslinjene for personvern på nettstedet slik at du alltid er klar over hvilken informasjon vi samler inn, hvordan vi bruker den, og under hvilke omstendigheter vi offentliggjør den.

Kontakt

Spørsmål og kommentarer vedrørende disse retningslinjene for personvern bør sendes til hrgnordic@hrgworldwide.com.

Telefon: 815 11 744
E-post: hrgnordic@hrgworldwide.com
Vi er medlemmer av:
Travelmarket Interactive