EVENTS & MEETINGS MANAGEMENT

HRG Events & Meetings Management (EMM) er Nordens ledende arrangør av events, incentives, gruppe- og spesialarrangementer i inn- og utland rettet mot forretningsreisende.  

Våre prosjektledere har lang erfaring og kompetanse og har mange gode ideer for din bedrifts arrangement. Vi dekker alt fra spektakulære events og begivenheter til tradisjonelle gruppereiser, teambygging, produktlanseringer, konferanser og møter. 

Våre prosjektledere vil i samarbeid med deg utvikle ideer, planlegge, koordinere og gjennomføre arrangementet. Vi ivaretar dialogen med underleverandører, forhandler priser og sørger for at alle detaljer som er nødvendige for et vellykket arrangement er på plass. Vi fokuserer på at du når dine mål for arrangementet.

Vi bistår gjerne med: 
  
>   Møteplanlegging, kurs og konferanser

>   Event og underholdning 
>   Messer og utstillinger 
  Produktlansering
  Teambuilding og aktiviteter  
>   Gruppereiser og incentives
  Flybilletter og hotellreservasjoner 
>   Prosjektledelse
>   Kommunikasjon før under og etter arrangementet  
>   Deltagerhåndtering
>   Logistikk
   

Vi tilpasser hvert arrangement til kundens behov og leverer kostnadseffektive tjenester av høy kvalitet innenfor de fastsatte tidsrammene.

Vår avdeling for møter, konferanser grupper og events ligger i Oslo og har 24 ansatte. Våre spesialister tar gjerne en samtale med deg for å kartlegge din bedrifts behov. Vi har gode referanser blant sentrale aktører innen norsk næringsliv, offentlig og privat sektor.

Send e-post til oslo.event@hrgworldwide.com eller kontakt oss på 21 49 83 55.

KONTAKT OSS

Ring oss på 21 49 83 55 eller send en e-post. Åpningstid mandag - fredag 08.00-16.00
Telefon: 815 11 744
E-post: hrgnordic@hrgworldwide.com
Vi er medlemmer av:
Travelmarket Interactive