ALLSIDIGE LONDON

Reisemål Avreisested Varighet Pris pr. pers.
London Oslo 3 dager
fra kr. 1.995,-
Avreise fra Avreise til Overnattingstype Transportmiddel
15-07-2017 29-06-2018 Hotell (Spesifisert) Fly
Kombinasjonen av statusen som en verdensledende finansmetropol, hundrevis av år med historie, og et godt utvalg med gode turistattraksjoner, sørger for at besøkende kommer tilbake igjen og igjen.

Tate Modern, the British Museum, the London Eye, Maritime Greenwich og the Tower of London er noen av de mest populære attraksjonene. Men mange yngre besøkende er like glade i Camden Town og det trendy øst-London. For ikke å snakke om shoppingen, som er i verdensklasse.

Fly Oslo - London t/r, bo 2 netter på 3 - stjerners Comfort Inn Hyde Park, et enkelt og greit hotell i Bayswater. Vårt priseksempel gjelder avreise 6. november.    

Fra 1.995,-
  • Pr. person når 2 deler dobbeltrom
  • Fly Oslo - London t/r (DY/QX)
  • Overnatting i dobbeltrom, ingen måltider  
  • Alle kjente skatter og avgifter
Tillegg fra andre avreisebyer.  Vi tilbyr transfer flyplass - hotell til de fleste hoteller, og kan tilby et utvalg utflukter i London og området rundt. 
 
Begrenset antall plasser. Spesielle betingelser gjelder. Forbehold om ev. trykkfeil og prisendringer. NB! Priser på reiser endres hyppig, og kan variere fra dag til dag. Tekn. arr. valgte flyselskap og SunHotels.

Vi har mange andre turer, reiser og reisemål enn de reiseforslagene du finner på bennettferie.no. Ta kontakt så finner vi reisen du vil ha. 

Kontakt ditt lokale Bennett Ferie byrå for mer informasjon og bestilling.
Telefon: 815 11 744
E-post: hrgnordic@hrgworldwide.com
Vi er medlemmer av:
Travelmarket Interactive